2015. március 6., péntek

Elnézést kérek!

Sziasztok, esetleges megmaradt olvasóim!
Mint láthatjátok eléggé meg van halva a sztori, de az a baj, hogy egyszerűen nem tudom hogy továbbvinni a szálat. Kaptam ötleteket, amiket köszönöm, de egyik sem olyan amilyen kellene bele :)
Plusz a suli mellett nem is igazán van időm, úgyhogy ez csak újabb ok. Szóval most a blogot Szüneteltetem, legalább nyárig. Remélem nem haragudtok meg :)
Ölel titeket: Florianna

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Szerintem mindenki tudja, hogy milyen az, ha valamit szeretsz csinálni, és akarod, de valahogy kedved/ihleted az nincs. Kár, hogy neked is eljött ez az időszakod, dehát ez van. Azt tisztázzuk, hogy csak azért kegyelmezek meg neked, mert egy fantörpikus blogot írsz! :D Ezt köszönd magadnak, és az eddigi hiper-szuper ötleteidnek! ;) U.I.: Nagy jövőt látok ebben a blogban, de ahhoz az kell, hogy rendszeresen jelenjenek meg új részek (Remélem hamar beugrik a jó ötlet a folytatáshoz, és amilyen sokat várat magára, olyan jó lesz! :D) .

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Hát az a mázlid, hogy imádom a történetet és fantasztikus író vagy!:) És igen, tudom milyen ez..egyszerűen nincs ihlet. Én tudok várni akár nyárig is, mert biztosan tudom, hogy megéri majd és ha beugrik valami jó ötlet és több időd lesz, nagyon nagyon sikeres lesz a sztori!
    Szóval puszi és hajrá!!

    VálaszTörlés
  3. Hali!!
    Hidd el tudom, hogy milyen ha nincs ihlet vagy idő, de egy író is kb 1 vagy 2 év alatt írja meg a könyvét szóval fel a fejjel!!
    Ui.: várom a nyarat ;))

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom,hogy szoktál-e ide mostanság felnézni,de ha igen akkor leírom:
    Ha ebben a hónapban (június) elkezded újra írni a storyt akkor +1 feliratkozó!
    Ajánlom,gondold át!

    VálaszTörlés